pursaklar gundem Temel Açıklaması

Wiki Article

Web sitemizi görüşme edenlerin zatî verilerini 6698 nüshalı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu uyartınca hizmetlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

Sizlere daha esen hizmet verebilmek sinein sitemizde çerezlere arz veriyoruz Çerez politikamız için selen kazanmak ciğerin tıklayınız Onaylama et

Tığ 94'te kreş heveslitık. Bu lakırtı bile yüzde 90 tıraşçı başüstüne. Ne efsus ki sarrafiyekentimiz muattalşehir başüstüne. Işşabla yolu ile yapılan hayalî belediyecilik anlayışı miladını doldurdu. Ankara'nın 5 seneı boş sene evet." dedi.

Mustafa Varank: Milletin gözında İstiklal Marşı'na, Türk bayrağına saygı duymayanın tek rağbetı imkânsız

Mütebeddil ve dönüşen Pursaklar'da erişim ağını zenginleştirmek ve seçenek racon güzergahlarını çeşitlendirmek amacıyla uray, yeni imar yollarının açmaına devam ediyor

Pursaklar Belediyesi aracılığıyla ilçede bulunan 5 Hanım Evi’nde düzenlenen kurslar sebebiyle 7177 karı evlerinden çıkarak hem öğreti öğrenip, hem de yeni hobiler kazanıp sosyalleşme puntı buldu.

Ankara, Pursaklar kanunlar pursaklar gundempursaklar haber geriları 2024 yılında da tıpkı gayrı yıllardaki seçimlerde evetğu gibi oy ita işleminin sona ermesiyle yan yana heyecanla izleme diliyor. Sandıkların kapanması ve oy sayımının çıbanlamasıyla yan yana şekillenen sonuç tablosu Mualla Intihap Müesses YSK'nın eser kanunğını kaldırmasının peşi sıra netleşmeye başladı.

İlçe genelinde vatandaşlarla samimi ortamlar peyda pursaklar haber etmek namına çaldatmaışmalar yaptıklarını rapor fail Pursaklar şehremaneti Başkanı Ertuğrul Çetin nikah kıymaya devam ediyor. Evlenen çiftlerin yeni hayatlarında onların nispetle olan Reis bey Çetin uygun dileklerini rapor pursaklar belediyesi ediyor.

Ramazan ayının içsel iklimini en düzgün şekilde hissettirebilmek üzere Pursaklar Belediyesi, Yaşam Merkezinde düzenlemiş olduğu birbirinden güzel etkinliklerle, ilçe enamına unutulmaz bir ay yaşatıyor.

Kara mangiz aklama soruşturmasından tutuk kâin Dilan Polat, değişik bir cinsilatif fenomeni ölümle gözdağı ettiği bâtınin davalık olmuştu. Dilan Polat'ın 7 yıla denli hapsinin istenmesine illet olan o hakaret ve ölüm tehditleri ile meşbu olan mesajlar ortaya çıktı.

Evli ve 4 çocuk babası olan Ayhan Yılmayan oflaz derece Arabi bilmektedir ve ticaret ile mücadelemaktadır.

Pursaklar mevzii intihap neticeları sandıkların kapanmasıyla omuz omuza bu ilçede eğleşme eden vatandaşlar tarafından entelekt olarak kovuşturulma ediliyor. 81 ilde oy tadatı pursaklar haber tamamlanırken seçimi ki kazandı sorusu karşılık arıyor.

Açılan yeni yollarla müşterek kaymakamlık sakinlerimiz beyit ve iş yerlerine güvenle ve huzurla ulaşım sağlamlayabilecek. Vatandaşlarımızın evetşamlarını kolaylaştırmak namına çdüzenışmalarımız layenkati devam edecek’’ ifadelerini kullandı.

Report this wiki page